tirsdag 14. november 2017

Plansliper

Stort utvalg hos Clas Ohlson. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Fjerne og påføre ny maling på dører. Gi nytt liv til gamle møbler.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.

Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Kompakt og ergonomisk utformet plansliper med klemfeste, støvsugeradapter og låseknapp for konstant hastighet. En plansliper står og vibrerer, en eksentersliper går rundt i tillegg.


Eksentersliper er mye mer effektiv enn en plansliper. De beste eksentersliperene har turbo. Sammenlign priser på Slipemaskiner.


Båndsliperen er uovertruffen til større slipeoppgaver, som til benkeplater, grove materialer og gulv. Men pass på hva du kjøper: Noen av dem er for sterke, noen.

Hos Jernia har vi kun kvalitetsverktøy så du er sikker på å gjøre en bra jobb enten du trenger elektrisk bor, drill eller sag. Smarte produkter til høy kvalitet og gode priser. Finn plansliper best i test. Kjøp på nett eller butikk. GSS 1Multi Til finsliping – passer til alle hjørner.


Skal du fikse eller bygge noe hjemme? MAXBO har verktøy og maskiner av beste kvalitet. Den kraftige 2W motoren og slipeflaten på 92. Leveres med gummierte grep, og mulighet for å koble til støvsuger. Merkevarnavn som Makita, Bosch, Dewalt.


Om det er vinkelsliper, deltasliper, plansliper , eksentersliper eller en annen type slipemaskin du trenger, så kan du finne det som passer deg best. Med godt grep som gir en stabil og sikker arbeidsstilling. Plansliper Metabo - Høy kvalitet, pålitelig og holdbar.


Lave priser på planslipere. Bestill på nett hos Clas Ohlson. En god båndsliper skal være effektiv, ha en effektiv støvoppsamling og ikke etterlate riper på materialet som slipes.


I denne testen har disse parameterne vært. Maskinen drives av 2volt strøm eller batteri og de fås fra 1til 8watt.

Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse. BOSCH PLANSLIPER PSS 2AE Bosch plansliper PSS 2AE. Perfekt overflatekvalitet på store flater.


En ideell løsning for flott finish og rask sliping med kraftig. Lappemaskiner for polering, plansliping og overflatebehandling av stål, metaller og andre materialer. Til alle overflater hvor det kreves høye toleranser og stor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg