torsdag 23. november 2017

Sekketralle jula

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Riktig robust tralle som kan bære opptil 2kg last, og er utstyrt med en fast lasteplattform, oppfellbart lastegitter (410x3mm) samt. Hvis du skal kjøre pelletssekker, flytte eller gjøre noe annet som krever litt bærehjelp, er denne rimelige trallen et godt valg. Sekketralle med 1kg kapasitet! Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Ikke slit deg ut med å bære varene opp trappen, her har du en sekketralle som. Vi har alt fra sammenleggbare traller, til trapp-, stol- og pakkevogner. Alltid fri frakt og års garanti. Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser.


En kraftig og sterk sekketralle av høy kvalitet. Kraftig tralle med utfellbar lasteplattform. Robust sekketralle med fellbar lasteplattform og punkteringsfrie hjul. Når lasteklaffen er innfelt i rammen kan trallen brukes som en vanlig sekketralle og den tar liten plass når den ikke er i bruk. Vi har solide og kraftige jekketraller og gaffelløftevogner for butikk, lager, transport og verksted.


Se våre kvalitetsprodukter og bestill online i. Grove Knutsen selger jekketraller til proffmarkedet. Vi har et stort utvalg av jekketraller i ulike varianter og størrelser. Kjøp jekketraller i nettbutikken! SSG tilbyr sekketraller, fattraller, trappekjerrer og en del andre praktiske traller som kan avlaste rygg og kropp ved flytting av tungt gods - se ssg.


Sjekk priser på sekketralle. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Søk etter sekketralle på Kelkoo. Resultater fra søkemotorer! Trallefabrikken AS leverer et stort utvalg av produkter innen kategoriene traller, vogner, løfteutstyr og mye mer.


Alt fra standard produkter til skreddersøm. Som nevnt i forrige inlegg, kanskje jula sin er tryggere, men jeg vet ikke. Jonex Sprinter er utviklet for allround bruk med god ergonomi, stabilitet og styrke.


PowerMate trappetralle er en elektrisk tralle som klatrer i trapper. Den gjør det lettere å flytte store enheter opp og ned trapper. Stålreol Max belastning pr.


Vi vill att människor ska vilja fixa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg