tirsdag 14. november 2017

Jordbor

Finn bensindrevet jordbor. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Til å lage hull i bakken for stolper, tørkestativer, planter osv. Med trehåndtak og borspiral med diameter på cm. Bensindrevet jordbor som hjelper deg med å lage hull til f.

Bordimensjon: L1x Øcm. Handle rimelig utstyr og maskiner på nettet når det passer for deg. Et motorisert jordbor er meget effektivt. Hos oss kan du leie bergboringsutstyr!


Ta kontakt med oss for en god pris på leie av. Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris. Bole gjør ditt gårdsliv enklere.

Borer hele 70cm dypt (kan også forlenges). Sterk 2-takts motor og gode vibrasjonsegenskaper. Kraftig bensindrevet jordbor for utleie. Kjøp allerede i dag hos oss i Kellfri.


MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere. Som jordmor hjelper du til under fødselen, og tar deg av mor og det nyfødte barnet. Du utfører også svangerskapskontroller og oppfølging i barseltiden. Jeg har erfaring med jordbor.


Jeg boret for en del år siden til stolper på verandaen med et sånt håndholdt bensindrevet jordbor. Jordbor Neamed Honda 4takts 35cc motor. Bor fra 80mm til 200mm 1meter lengde. Perfekt til stolper eller planting av hekk.


Hendig jordbor med bensin motor og 200mm bor inkludert. STIHL JORDBOR BOREVERKTØY. Vi er også tilgjengelig i hele Norge!

Enmanns jordbor med høy komfort for boring av hul med en diameter opp til 3mm i diameter. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp jordbor billig i nettbutikkene. Søk etter jordbor på Kelkoo.


Et reservert produkt kan ikke kjøpes online, men må hentes hos oss i butikken. Vi finnes her med kvalifiserte personell som gir deg rå viser deg hvordan du skal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg