tirsdag 21. november 2017

Verkstedbenk

Velg mellom mange varianter, med og uten oppbevaring. Arbeid- og avlastningsmatter. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Bredt sortiment av arbeidsbord.


Altistore har et meget stor utvalg av skikkelige arbeidsbord og verkstedbenk er for produksjon, lager og verksted.

Her finner du industrimøbler og verkstedinnredning. Dette er solide bord for arbeidsplasser som krever litt mer. Med våre påbyggingsdetaljer, kan du skreddersy din nye verkstedbenk , slik at den passer perfekt for deg!


Stort utvalg i arbeidsbord og arbeidsbenker for lager, verksted og industri. Er det noen som har tips til verkstedbenk ? Skal være ca 250cm lengde på den. Vurderer å lage selv, noen som har erfaring med det?

Det gjelder også hyllene som vi har montert over benken hele veien rundt. En verkstedbenk skal jo brukes til mange oppgaver – ikke stå på stas. Alle våre priser er ink mva.


Verktøybenk med verktøytavle. Vi leverer også verktøyholdere for denne slik. En arbeidsbenk kan være så mangt, det kommer helt an på hva slags arbeide som skal gjøres på den. Vi har brukt mange forskjellige løsninger gjennom.


Sjekk ut arbeidsbord på hjul. Trenger tips til hvor jeg kan få tak i noenlunde solide benkeplater til verkstedbenk ene mine, men som ikke koster skjorta. Værsåsnill ikke si IKEA, hvor dit drar.


Vi har prosjektert og levert en mengde verksted. Møbler til skole, barnehage, kontor, konferanserom og helsesektoren. Verkstedsinnretning: benk, skap, tavle - Küpper. Innretning til verksted som består av tre deler.


Her får du blant annet en særdeles robust verkstedbenk med skap.

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg