onsdag 15. november 2017

Stekehelle gass

Kjøp stekehelle hos Outnorth. Perfekt for større selskap. Settet har alt du trenger for å. Kvaliteten på det kaldpresset stålet og tykkelsen.


To innstillinger av flammen for hver brenne-ring, uavhengig av.

På stekehellen som medfølger er det utrolig enkelt å steke kjøtt, fisk. Solid og klassisk bålkjele for gass og for kvist over bål. Suveren for mange personer. Tur- og hytte- stekehelle , laget i støpejern for god varmetilgang.


Vi er totalleverandør i Hordaland og deler av Sogn og. Sjekk priser på stekehelle gass muurikka gassbrenner. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Skal du kombinere bålkos med litt mer avansert matlaging enn svidde pølser og bacon, er det lurt å bruke en stekehelle. Sett hella rett over glør og varme, delvis. Gassbrenner passer til Frisport stekehelle som monteres rett på hella med medfølgende brakett og i skrufeste midt under hella. Brenneren kan brukes med de.


Stekehelle i jern for leirbålet med demonterbare ben. Her kan du lage alt ifra svele til wok, og selvfølgelig grille grillmat. Kan brukes med gassbrenner eller frittståen.


Brødrister for fire skiver av gangen. Gass er genialt å lage mat på,. Pakkes sammen til størrelsen på en tallerken. Praktisk trekk som beskytter ditt sett med brennere og stekehelle. Sommerkjøkken gass med gassbrenner D3som varmekilde varmes opp.


Den monteres rett på hella med medfølgende brakett og. Vi har nå gass til gassbrenner fra Finn. Her kan man steike sveler, egg og bacon, fisk, løk, sopp og poteter. Våre stekeheller er ideelle for matlaging over bål eller over gass.


Tur- stekehelle , laget i støpjern for god varmetilgang.

Søk etter kjøleskap gass på Kelkoo. Sunwind er nordens største aktør innen hytte- og fritidsmarkedet. Se våre komplette løsninger her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg