mandag 27. november 2017

Tomme skruer

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Zachariassen Jernvare AS har antakelig landets beste sortiment av skruer i butikken.


Hos oss finner du de rare skruene - som tommeskruer , skruer til gamle tak- og. Tingstad eller Wurth burde vel ha et greit utvalg av tommeskruer. Eventuelt kunne du prøve å spørre på et landbruksverksted.

Berner har alt til at fylde dit lager med det. Så løp og kjøp, for tommeskruer tipper jeg ikke vil selge særlig mye. Andre greier man kan ha bruk, som sikkert ikke er noen storselger, er ståltråd-tvinne tanga.


Biltema fått tommeskruer ,dette er kjempe greier da det ikke er altid så enkelt og få tak i dette lenger,UNF og UNC gjenger,skruene ligger. Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk. Kontaktinformasjon for Tommeskruer Sæther Jessheim, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Det fantes tidligere et UK basert firma som kalte seg mr fastner som solgte assorterte skruer og andre festemiddler i forskjellige kvaliteter og gjengesytem. Dette er tre sekstendels tommeskruer. Og alle forhandlere som fører store skruesortimenter kan hjelpe.

Sendes samme dag Ved lagervarer bestilt inden kl. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


IDG Tools er din profesjonelle partner på industriverktøy. Vi besøker dere med en verktøybutikk på hjul, så slipper dere reisene og ulike leverandører. UNC) i diverse dimensjoner, mye mer enn det jeg trenger å ha til eget forbruk. Forbehold om trykkfeil og leveringsdagens pris. Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor.


FOR TOMMESKRUER Klikk på varenummer for mer informasjon. Varenr: Varenavn: Enhet: Pk. Er det noen som vet hvor jeg får kjøpt skruer med tomme gjenger helst i Oslo. Trenger bare noen stykker, er ikke intressert i og kjøpe en pakke på flere 10. Industrisalg lagerfører ca 15.


Vi har festemateriell til alle dine behov: skruer , muttere, bolter, skiver og nagler! I vores webshop finder du et stort udvalg af bolte. Besøg Carl Ras og find det du står og mangler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg