torsdag 9. november 2017

Jotun heftgrunn

Maxbo har stort utvalg av lakk og malingprodukter. Alt av lakk til interiør og gulv. Grunning med gode heftegenskaper og som kan brukes på de fleste underlag. Luft godt i forbindelse med. Fra pris: 13per boks.


Opus Tak Hvit base liter.

Jotun heftgrunn universal liter. Vi hjelper deg å velge beis, grunning, treolje, lakk - blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Sjekk ut Kvalitetsresultater og Svar.


En vannbasert, luktsvak og løsemiddelfri akrylgrunning for innendørs bruk som går på alle underlag. Isolermaling mot vond lukt, sot, nikotin, skitt. Sperregrunn mot kvistjennomslag fra jotun , jordan, beckers.


Men grunningen er oljebasert da, så den lukter litt.

Produktet benyttes som grunning. JOTUN GRUNNING FOR TRE OG PANEL AKRYL er en vanntynnet, meget luktsvak, hvit akrylgrunning. Når underlaget er vanskelig er heftegrunn ideelt. Dvs når underlaget har så liten struktur at selve malingen vil få dårlig feste. På vanskelige overflater, som plast, kobberrør og blanklakkerte overflater bør du alltid.


Grunningen tørker på ca timer og kommer i. Heftgrunn kan brukes på tidligere malte og lakkerte flater. Trenger du egentlig heftgrunn ? JOTUN KVIST- OG SPERREGRUNNING er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Deretter males to strøk LADY Supreme Finish i ønsket farge og glansgrad. Spiced Honey er en ravtone som er inspirert av følelsen av optimisme vi. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp heftgrunn billig i nettbutikkene.


Ikke på lager 29- Til butikk. Nordsjö Nordsjøoriginal heftgrunn bm 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg