torsdag 9. november 2017

Gresstrimmer tråd

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Trimhode kan vris 90° for effektiv klipping av kanter. Handle smart - Spar penger. Lag fine jevne kanter rundt gangstier og bed med en gresstrimmer Trimmeren klipper rette gresskanter ved gjerdet, bed og langs grusganger, så det ser velstelt og. Hvis lavt støynivå er viktig for deg, er en batteridreven gresstrimmer et godt valg. Med våre stillegående, lette, balanserte,.


Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper. Biltemas bensinmodell skaper store utfordringer når du skal fylle på tråd.

Enkel og rimelig elektrisk gresstrimmer fra Bosch til 2kroner Foto:. Ekstremt kraftig trimmer med automatisk trådmating, doble tråder og teleskopskaft. Midthåndtaket er justerbart og det vinklingsbare hodet lar deg trimme kanter i. Tre av modellene i vår test bruker nylontråd på spole som klippemekanisme, mens tre har plastkniver festet til en roterende disk. Få den perfekte plenen ved å trimme kantene.


Velg fra et bredt utvalg av ulike gresstrimmere. Reservedeler er tilgjengelige. Du kan finne den aktuelle tråden til alle STIHL trimmerhoder. STIHL trimmertråd finnes i slitasjesterkt og elastisk materiale og i ulike former, tverrsnitt og diametre.


Tråd er imidlertid bra for å klippe store områder effektivt,. Samlet sett er dette en god gresstrimmer for deg med normalstor villatomt med blandet vegetasjon,. BUSK OG GRESSTRIMMER 4V RYOBI Egnet for fintrimning av gressplener og hekker.


Gresstrimmer Colibri II S. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. De litt mer solide modellene har tykkere tråd og større arbeidsområde og klarer å ta knekken på mer motstandsdyktige vekster. Batteridrevet gresstrimmer.

Modellen med vanlig tråd fungerer noe bedre,. Vi mener imidlertid at en gresstrimmer bør tåle at du kommer borti litt hardere materialer uten at. I prinsipp minner en ryddesag om en svær gresstrimmer ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg