fredag 24. november 2017

El motorsag

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Finn vår kontaktinformasjon her. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ryddejobben går fort om du tar i bruk ei motorsag. Og enda fortere om du velger riktig sag. Denne sommeren har snekker Otto gjort en stortest av. En motorsag fra Husqvarna er din pålitelige partner uansett hvilke skogbruksutfordringer du står overfor.


For profesjonelt orienterte brukere som vil ha en lett motorsag med høy ytelse. Perfekt for tømrere, entreprenører, trepleiere og fruktdyrkere. Vi har elektriske kjedesager i forskjellige prisklasser og til ulike behov.


Hvis du leter etter en bensindrevet motorsag for felling av trær så har vi det også.

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Og glem alt om elektriske varianter. For det første er det dårlig med. Stabil elektrisk kjedesag fra Stiga! Brukervennlig sag med automatisk oljepumpe (praktisk smøring av sagkjedet).


Et utmerket valg når du skal beskjære eller kviste. Dessuten er det mindre stell med en elektrisk motorsag enn med en bensinsag. Til tross for el -sagenes fordeler selges det flest bensinsager her til lands.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Stort utvalg til all bruk og med rask levering og fri frakt!


Det tøffeste verktøyet i klassen, motorsaga er på vei fra skogen og inn i hagen. Før du setter i gang å bruke ei motorsag bør du også sjekke at kjedebremsen virkar. Kjedebrems er obligatorisk og skal sikre at saga.


Motorsag er i ferd med å bli allemannseie. Elektrisk motorsag som er perfekt å bruke til enklere ryddearbeid i og utenfor hagen. Leveres med verktøy til kjedespenning.

STIHL MS 1MOTORSAG Bensindrevet motorsag for hjem og fritid. Primerbehovet er kapping av litt vinterved hjemme om høsten. En batteridrevet motorsag er enkel å arbeide me stillegående og helt uten avgasser.


Kan batteri drive en motorsag ? Sjekk ut echo motorsag test.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg