fredag 17. november 2017

Elektrisk jordbor

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Maksimalt dreiemoment: Nm. Bor (inkl.) Passende ekstra. Jordbor til BT 1og BT 12 ø 1mm.


Forlenger til jordbor (400mm) Perfekt til boring til støperør for terrasse osv for å komme ned til frostfritt underlag.

Noen som har erfaring med Jula sitt elektriske og bensindreve jordbor ? Holdbarhet og hvor sterke de er. Kan det overhovedet betale sig at købe et jordbor. Det koster omkring 4kroner pr.


Skal du bare sætte et mindre hegn op på din terrasse, så er et lejet pælebor en ok løsning. Et motorisert jordbor er meget effektivt. Elektrisk pælebor der let tilsluttes stikkontakten.


Klik her og find den bedste pris nu!

Ta kontakt for leveringsdato. Hendig jordbor med bensin motor og 200mm bor inkludert. Godta informasjonskapsler fra denne nettsiden. Dette nettstedet bruker cookies for å spore oppførselen din og for å forbedre opplevelsen på nettstedet Du kan.


KAMPANJEPRIS OG RIMELIG FRAKT! Manuelt jordbor for de helt enkle jobbene. Nostalgisk og svært solid varemoped i rå stil. Denne kombinerer unik kvalitet med et unikt og stilig design.


Til boring av hull i jord og is. En sterk og kompakt maskin med lav vekt. Med dette jordbor er det ikke længere noget problem at sætte.


Et elektrisk jordbor vil, alt andet lige, ikke være lige så kraftigt som et med benzinmotor. Det betyder dog ikke, at det ikke kan være rigeligt til formålet. Pålebor, 49cc Bensindrevet cc pålebor. Ideellt til gjerdepåler og stolper.


Kraftig enmannsbetjent bensin pålebor med rekylstart. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg