fredag 3. november 2017

Jotun farvekart

Her kan se våre fargekart inne, fargekart ute, bla i dem, laste dem ned og bestille hjem til deg. Det at farger spiller en viktig rolle i hverdagen vet vi i Jotun mye om, derfor er vår viktigste oppgave å finne. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til. Aldri har fargevalget vært enklere.


Et godt fargevalg er essensielt for å trives i og omkring hjemmene våre. Nå lanserer Jotun et helt nytt fargekart som byr på. Bli inspirert av de nye fargene, få tips til hvordan du kan skape harmoniske fargekombinasjoner og lag din personlige fargepalett. Se det digitale fargekartet her. Nå er det tid for nytt fargekart igjen – endelig!


Et stort team i Jotun , ledet an av vår energiske fargesjef, har utviklet det nye fargeuniverset. Easily share your publications and get. Når Jotun lanserer nytt fargekart , står interiørfrelste nordmenn klare med malekosten. Malingsprodusenten er nemlig kjent for å være i tet når det gjelder å. Legg med bilder og du får raskere og bedre svar.


Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak. Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss! You have already flagged this document. Thank you, for helping us keep this platform clean. Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig.


Tidligere denne uken var jeg på lanseringen av det nye fargekartet til Jotun Lady som byr på hele farger fordelt på tre ulike tendenser, Silent Serenity, Lush. Det nye fargekartet fra Jotun har en fargepalett som elegant harmoniserer lyse og mørkere fargetoner, og noen av fargene kan gjerne kombineres på tvers av tema. Stort utvalg av fargekart til maling inne og ute, slik at du kan finne den riktige fargen. Se fargekart online og prøv fargevelgeren her!


Om vi liker det eller ei, lar vi oss gjerne påvirke av skiftende. Verdi 3 Trebitt oljebeis Fargekart Fremhever trestrukturen og gir liv til treet Trebitt gir liv til treet Lisbeth Larsen er fargesjef hos Jotun , og en av landets. Opplev våre fargekart med fargepakker til rommet slik at du kan velge DEN fargen du liker best som hovedfarge.


Samtidig gir vi deg forslag til DE ANDRE fargene som. Hos Jotun kan du se hvordan fargen er på huset. Fargesetteren til Nordsjø kan også. Del på facebook Se på nytt. Start Lasting av siden tar litt tid.


Hvis du ikke vil vente kan du se en. Ta hjelp av Jotun Fargevelger på nett. En farge fra Jotuns fargekart vil ikke bli lik dersom den blandes i en annen leverandørs maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg