fredag 13. januar 2017

Fjellsprekk eller trollkraft

Q: Kan alle bruke fjellsprekk ? A: Nei, det er år grense for bruk av fjellsprekk. Ellers kan Alle bruke det. Fjellsprekk er antakelig markedets kraftigste og rimeligste ekspanderende betong. Sansynligvis kommer det til vårt lager torsdag eller fredag.


Går nok for hullboring og trollkraft på kalkstensåren i kjelleren.

Men du kan også gjøre det selv. Om det er smidde kiler kan disse rettes ut helt eller delvis. Det lærte vi den på den harde måten. Har du sett deg lei på grunnfjell eller store steiner som ligger rundt omkring på.


Det brukes til å sprekke fjell, betong og store steiner på en trygg måte. Trollkraft er rett og slett et pulver som tilsettes et nøyaktig mål. Elektrisk drevet boremaskin for boring i fjell og naturstein som erstatter Cobra eller Pionär.


Alternativ til sprengning er bruk av trollkraft eller hydrauliske kiler. Sprekker hovedsaklig med Fjellsprekk , men og med hydrauliske kiler ved spesielle behov.

Ved spørsmål rundt produktet eller utførelse. Kaeser, fjellsprekk , sprekk. Lagervare type brukes ned til -grader fjelltemperatur. Med borhammer laget han hull som ble fylt med Trollkraft. Etter en dag eller to sprakk fjellet,.


Her kan du laste ned eller bestille trykte utgaver av brosjyrene våre – kostnadsfritt for deg. Norge - Bestill online WeeSplitt. Sjekk priser på trollkraft. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp trollkraft billig i nettbutikkene.


Produktet egner seg meget godt til å sprekke fjell eller betong nært konstruksjoner, inne i kjellere eller som et alternativ til sprenging. Fjern fjell og stein selv, enklere blir det ikke! Bestefar fjerna stein med slagbjørn da jeg var år husker det så vidt,er det tilgjengelig eller.


Det er vanlig å ha opp til meter mellom hullene. Metoden kan sammenlignes med trollkraft ,. Tøm mørtelen direkte ned i hullene og dekk til med presenning eller lignende for å unngå regnvann og sterkt sollys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg