mandag 9. januar 2017

Høytrykkspyler test 2016

På utkikk etter høytrykkspyler ? Det skiller mange poeng mellom beste og dårligste høytrykkspyler - og den dyreste er ikke vinneren. Høytrykkspyleren er genial til rengjøring av alt mulig utendørs. Det er ikke så rart, skal vi tro en fersk svensk test.


Vår test viser at brukervennlighet og tilbehør også bør styre valget.

Før du handler en ny høytrykkspyler ,. I vår test er det én liter forskjell i vannmengde per minutt mellom maskinene. Høytrykksspylerene i testen har kraft nok i seg til å tilfredsstille de fleste villaeiere. Her er tips som gjør det enkelt å velge riktig høytrykkspyler. I testene våre kårer vi de beste forbrukerproduktene for.


Rengjøringen blir enklere med en høytrykksspyler, men hvilken type passer til ditt bruk? Felleskjøpet gir deg tipsene du trenger for å velge riktig, og har et. De dårligste i denne testen har tråe hjul og for kort håndtak, de beste triller nesten av seg selv.

Når selve slangen skal rulles ut er det store forskjeller. Fuglekvitter er vel og bra og et sikkert vårtegn. Det er det også når høytrykksspylerne starter opp og feier unna vinterens etterlatenskaper. Du også bør vurdere en proff høytrykkspyler før du bestemmer deg.


Med en høytrykkspyler fra Kärcher kan du vaske bilen, sykkelen, terrassen, de mosegrodde hellene i hagen, turstøvlene, hageutstyret, utemøblene og mye mer! Valg av riktig hundebur kan bety forskjell på liv og død for hund og mennesker, viser en fersk test fra NAF. Holder bildekvaliteten mål, og kan bildeinnstillingene justeres. Stort utvalg av høytrykkspylere I mange av våre butikker, og ikke minst nettbutikken, kan du finne mange forskjellige høytrykkspylere.


Se hvilken TV som ble best i test her. De finnes i alle prisklasser. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Sjekk priser på best i test høytrykkspyler. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp best i test høytrykkspyler billig i nettbutikkene.


Kraftfull høytrykksvasker i Excellent-klassen som løser alle rengjøringsoppgaver i forbindelse med hus, hage og bil. X-TRA har en stående og ergonomisk desgin med et ekstra løftehåndtak og det innebygde teleskophåndtaket i aluminium gjør. Bilshampo også kalt bilsåpe , hva er best?

Det har ikke vært lett i denne testen. Flere av såpene har veldig like egenskaper og det har i flere tilfeller vært. Testen er delt i to grupper: bensindrevet og elektrisk.


Sager innen samme gruppe er sammenlignet. Hovedvekten er lagt på sagenes bruksmessige og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg