fredag 27. januar 2017

Glassgelender trapp

Kjøp trapp trygt, kontakt oss. Vi er her for å hjelpe deg. Sjekk ut glassgelender trapp. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Glassrekkverk til trapp lages etter mål.


Hi :) Vi lager alle typer trapper i tre med detaljer i glass og stål.

Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse. Beregn pris, design og bestill direkte! Rekkverk til trapp eller balkong Vi leverer glassrekkverk for trapper og balkonger. Enten med rekkverk og søyler i stål eller tre, eller hvor glasset utgjør. Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate- kombinasjoner og med flere alternative rekkverk.


For trapper både ute- og innendørs med mange forskjellige variasjonsmuligheter og materialer. Inspirasjon Produktinformasjon Teknisk informasjon. Elegante glassrekkverk for balkong eller terrasse i høy kvalitet i rustfritt eller aluminium, fast løpemeterpris, dagers produksjon!


Eik trapp hvor balustre henger i veksel, og danner gelender, og samtidig bærer trinn.

Valgene er mange når det kommer til rekkverk i trapp. Vi kan levere flere typer gelender og vi kan levere trappen med de fargekombinasjoner du som kunde ønsker. Vi gikk for glass ekstravagansa!


Her er Saksa vist i helstav eik med glassgelender som starter på andre t rinn. En fin løsning når du ønsker å gi trappen større åpning. Kunden ønsket å bytte ut trerekkverket rundt trappen og ned til kjellerleiligheten med et glassrekkverk.


Bare se hvor fint det ble med glassgelender. Moderne trapper , alt innen trapper. Rask tilbakemelding og levering,års erfaring. Trapper til konkurransedyktige priser.


Ny trapp til nybygg eller rehabilitering? Norske kvalitetstrapper og skreddersydde løsninger til gode priser. En moderne stilren og flott trapp med glassgelender festet på stålspiler. I denne boligen får man en god utnyttelse av rommet med trappens åpne løsninger.


Langsholt Glass Service leverer og monterer forskjellige typer rekkverk i helglass, syrefast og aluminium. Hos MAXBO finner du forskjellige typer rekkverk til terrassen og hagegjerde. Våre tjenester består av bygging av rette trapper , vindeltrapper eller trappestiger, med tregelender eller tre- og glassgelender ,. Hjortland Glass AS leverer glassmester tjenester innen glassrekkverk, vindu, skyvedører, kjøkkenglass, dusjløsninger, helglass og montering.


Våre glassrekkverk kan leveres i mange alternative utførelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg