mandag 30. januar 2017

Liten båndsag

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Vi leverer alt fra håndverktøy til store produksjonslinjer.

Prisgunstig båndsag til hjemmefikseren! På det robuste chassiset er det sagbord (3x 3mm) og sponavsug med Ømm tilkobling. Liten bordmodell båndsag for hobbybruk. En fin liten maskin for mindre arbeider. Induksjonsmotor for stille gange som tåler kontinuerlig drift.


Er det noen som har erfaring med små båndsager til buemaking? Hva er minstemål, hva bør man styre langt unna etc. Bærbar båndsag TM1plus.

BS170G er en praktisk liten båndsag som kan gjære grader begge veier og sager opp til 170mm i rund bolt. Er på jakt etter en liten båndsag som jeg kan bruke på hobbyrommet til å kutte balsa, playwood og kanskje til og med aluminium med riktig bånd. Jeg er litt bekymret for motoren på 750?


Står du og mangler en båndsag ? Uansett om du trenger en båndsag til tre eller metall så finner du et. Brukervennlig båndsag med 3x 3mm sagbord og fast båndhastighet. Vi har bærbare og stasjonære båndsager til tøffe jobber. Båndsag fra Bosch, Makita, DeWalt og Milwaukee.


Kjent kvalitet og gode priser. Record båndsag BS 2Selv den minste båndsagen til Record har støpegodsbord. Båndsagen tar liten plass og kan også leveres med et kjekt stativ med hjul. Leiter for tida etter ei sag til hobbyrommet.


I hovedsak ei båndsag eller kontursag. Usikker på ka som er mest praktisk? Skal brukes i hovedsak til modellbygging. BÅNDSAG BAS 3levert med gulvstativ inkludert i prisen.


EBS 1B Bernardo båndsag til metall.

Produkten har utgått, Ersättningsartikel, tillbehör och reservdelar kan fortfarande finnas tillgängliga. Band sager har to hjul for å stramme bandet og kjøre det. Den har en ubegrenset bevegelse.


Det kan være sjerpet til en eller begge sider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg