tirsdag 24. januar 2017

Presenning hvit

Praktisk til å bruke når man skal pakke inn veden, verktøy, båt eller bilen. Velg mellom fargene: hvit , grå, grønn, blå og gjennomsiktig (armert med netting). Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Lettpresenninger er i den materialutførelsen de fleste tenker på som presenning.


De kan dekke til det meste og kommer i et stort antall størrelser.

Vi har også et stort utvalg i størrelser og tykkelser. Hvit , ny presenning i PVC - sterk og god kvalitet, sterkere enn vanlig presenning. Presenninger beskytte din bil, båt, maskiner, hageplanter osv. Har flere ruller lengde meter og 220cm bred. Svært solid og robust polyester.


Utstyrt med forsterkede kanter, innsydde kantsnorer og aluminiumsmaljer for hver meter. Ideell til overdekning av båter, maskiner, materiell, på byggeplasser osv. Før denne vinteren kom jeg over en armert og hvit presenning på Europris.

Dum som jeg var kjøpte jeg denne da jeg tenkte det var en fordel å ha lys presenning. Hos MAXBO finner du presenning til overdekking og beskyttelse for mange forhold. Kjøp på nett eller i butikk.


Tror det er forskjell på gjennomsiktig og hvit. Biltemas presenning er hvit og ikke transparent. Den vil nok slippe gjennom mere lys enn en farget,. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!


Norena produserer sine PVC presenninger selv, om importerer lettpresenningene. Du må logge deg inn for å legge inn varer i. Søk etter presenning på Kelkoo. Sammenlign tilbud på presenning fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Alle fire sidene er forsterket med plastikk. Hver enkelt presenning pakket i. Vi leverer presenninger til de fleste bruk, bransjer og yrkesgrupper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg