mandag 9. januar 2017

Tohjulstraktor selges no

Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Tohjulstraktor til salgs fra Kr. Bucher tohjulstraktorer Selges og kjøpes.


Det finnes ett stort utbud av Bucher.

Justerbart styre, sideveis og høyde, lett tilgjengelige betjeningshendler og spaker. Slåmaskin til Honda tohjulstraktor selges. Mener den har vært brukt på en f6 kan muligens passe andre typer.


Dette er en solid tohjulstraktor med mange bruksmuligheter. Maskinen er satt opp med 8hk Honda-motor, store hjul (12), justerbart styre sideveis og vertikalt og lett. Motortype - GX 1Fresebredde - cm.


HONDA LINKER - Honda Robot. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.

Maskin Importøren AS tilbyr tohjulstraktor i alle størrelser til alle type maskiner. Vi har spesialisert oss på tohjulstraktorer og tilbehør. Se større bilde F 5Mellomstor, profesjonell tohjulstraktor. Et godt valg i kombinasjon med.


Har en Rapid (Super 60?) med endel utstyr som skal selges. Den har ikke vært startet etter at den ble kjørt inn i låven for år siden. Liste på alt bucher tohjulstraktor Fra Gadyet.


Kan sikkert tilpasses Moto. Den er til stor nytte og glede. Er du på utkikk etter en brukt maskin? Traktor å henger har fått ny maling. Selvsagt hjelper vi deg gjerne med det.


Vår brukt maskin portal gir deg en oversikt over brukte maskiner vi for øyeblikket. Konvensjonelt, mekanisk tilkoblet, med hydrostatisk fremdrift og komfortabel betjening med aktiv styring og sterke motorer. Med andre ord et allsidig utvalg med to.


Tohulstraktorar hadde tidlegare stor utbreiing på små bruk, som ikkje gav nok utkomme til å kjøpa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg