fredag 13. januar 2017

Hodelykt jula

Perfekt for arbeid og annen aktivitet i mørket. Se og bli sett med hodelykt ! Vi har det og mye mer her! Stort utvalg Hodelykter på Bikester. Enkel bestilling og rask leveranse!

Oppladbare batterier, lader og billader. Lyssterk hodelykt som lyser opp veien i mørket. Lyskilden kan vinkles i ulike trinn og drives med fire AA-batterier (ikke inkl.). Sporty allroundhodelykt med en integrert CREE XP-E LED-diode, tre integrerte røde LED-dioder, tre lysinnstillinger, justerbart hodebånd og vinklingsbart lyktehus.


Leveres med lader (2V). Vanntett konstruksjon for skikkelige utfordringer som fjellklatring, padling eller tøffe campingturer. Drives med tre AAA-batterier (inkl.).


Ultralett hodelykt med fire lysinnstillinger (hvorav ett er blinkende), W LED-pære, kompakt og lettjustert pannebånd og et lampehus som kan bøyes.

Hodelykten har en integrert LED-diode og to integrerte røde LED. Hodelykt med kraftig lysstyrke om gir lys i inntil 3meter i boostmodus! Sjekk priser på hodelykt best i test. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp hodelykt best i test billig i nettbutikkene. Dagens hodelykter er mindre, mer fleksible og har en lysstyrke vi før bare kunne fantasere om. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. G-Sport har alltid 1dagers åpent kjøp.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Led Lenser NEO hodelykt er ideell for alle friluftsmennesker som vil se eller bli sett i mørket. Tre lysinnstillinger – maks, middels. Populær og god LED hodelykt. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Mørketida er her, og det kan være både behagelig og avgjørende å ha en god hodelykt som lyser opp veien, stien eller skiløypa. Her finner du beste LED- hodelykt. Velg en butikk fra menyen, klikk på butikken på kartet eller søk butikknavn eller fylke for å finne informasjon om din Europris-butikk.


Det er ulike åpningstider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg