onsdag 25. januar 2017

Minidumper til salgs

Finn minidumper til salgs. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! En minidumper stiller opp i alle situasjoner, og gjør tøffe jobber til enkle jobber! Den kommer seg frem der de store kjøretøyene ikke gjør det,.


På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte Mini dumpere.

Det finnes ett stort utbud av Mini dumpere av flere olike merker og modeller. Kjøp og salg av ny eller brukt minigraver. Jeg leier ut en mini dumper.


Trillebår med motor )Den er liten og smidig. Kan laste ganske tungt til å være så liten. På salg i dager: Kjøretøy: Utleie Averøy Minigraver, lift, minidumper , jordfresere, mosefjerner og mye.


Velkommen til et varehus med minimaskiner! Så er det supert hvis du kan gi oss din e.

Det kan hende vi har ett spørsmål. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Vi har mini dumpere for et hvert behov. Muck-Truck minidumper laster 2kg, dumperkasse med tipp, kan påsettes lasteplan, eller hengerkule for å rangere henger.


Canycom minidumper er stort sett laget for bruk over kortere distanser utenfor vei og hvor føreren blir. Kontakt oss for spørsmål til Mini. Minidumpere med lastekapasitet fra til tonn.


Messersi minidumper er en helt fantastisk maskin til slike oppdrag. Med en Messersi trenger du ikke spade! Det unike, kraftige lasteapparatet gjør jobben til en. Køb brugte dumpere på Mascus til skarpe priser. Stort udvalg af kendte mærker.


Sorter imellem, pris, årgang og mærke. Annoncer med Dumper på DBA. Nasta har til enhver tid et stort utvalg av brukte anleggsmaskiner.


Her finner du maskinene som befinner seg på vårt bruktlager akkurat nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg