onsdag 25. januar 2017

Grensag med teleskopstang

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Høy kvalitet og stort utvalg, med rask levering. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Med sver og er derfor egnet også på tykke grener. Med det lange og justerbare skaftet er det lett å justere seg til.


Ryobi sin grensag med oppgitte centimeter er. Forlengbar grensag med hode som kan vinkles for bedre tilgjengelighet. Trær har det med å få greiner,. Den elektriske sagen fra Ryobi er klart billigst og best hvis du bare skal ha en grensag ,. Det uttrekkbare håndtaket,.


Lett og kraftig batteridrevet greinsag med teleskopstang. Fullt utstyrt med kjedestramming fra siden. Grensag med kraftig 7Watt motor som kan forlenges for ekstra lang rekkevidde.


Utvidbar fra til meter med senterskaft, noe som gir en arbeidshøyde på ca. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Teleskopskaft med hurtigkobling. Grensagene kan festes på en aluminium teleskopstang som leveres i tre forskjellige.


Silky grensag teleskop komplett. Fiskars Quikfit Grensag 39-Inkl. Denne batteridrevne multiklipperen leveres med lader med firetrinns Led-indikator som viser.


TELESKOPSTANG FOR ISIO III. Grensaksenes karakterer baserer seg på hvor godt de oppfyller våre vilkår og vårt helhetsinntrykk av den respektive saksen. Bestill hjemlevering eller med MyPack - betal med VIPPS, faktura eller betalingskort. Grensax teleskopskaft med vajer och såg startar vid 44SEK.


Utdragbar teleskopstång med gummerat handtag. Elektrisk grensag med teleskopskaft. En flott teleskopstang laget av lett aluminium fra Intex. Rollerskaft anpassat för målning med roller i exempelvis tak eller på väggar. Skaftet är tillverkat av aluminium.


Utstyrt med trimmerhode, gressbla grensag , hekksaks og teleskopstang. Med böjt sågblad för skonsam sågning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg