onsdag 11. januar 2017

Tørkestativ med varme

Håndkletørkere er tidens trend på baderommet, og du kan selv sette dem opp. Med det rette verktøyet tar det bare en ettermiddag. Elektrisk oppvarmet tørkestativ. Praktisk tørkestativ med varme. Når klær lufttørker blir de ikke utsatt for så mye friksjon eller varme som inni en tørketrommel,.


Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker.

Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort. Kan også brukes som vanlig klessnor uten varme. Delbetaling med klarna konto. Dette skaper en lomme med varme rundt håndkle eller klær,.


Sjekk priser på best i test tørkestativ. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Med et takmontert tørkestativ , vil du ha mer plass, og dine klær kan henge mer fritt.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Stort utvalg og gode priser. Maks vekt som stativet tåler er kg. Dette vil tillate luft og varme for å sirkulere under tørkestativet og kan. Bestill hjemlevering eller med. Lag et tørkestativ med en stor firkant eller rektangel av stiv netting med.


Produktinformasjon Et eksklusiv tørkestativ i aluminium med hev- og senkbare armer. Leveres med underjordisk rør og totalt 55m sterk og holdbar tørke line. Slåes sammen som et trekkspil når ikke er i bruk.


Et enkelt tørkestativ i hagen eller entreen kan spare. Stabil aluminiumsprofil med m tørkesnor. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Et takmontert tørkestativ med håndvinsj.


Tøyet som er hengt høyt under taket tørker fortere, siden varm luft stiger alltid opp. Heng opp klesvasken enkelt og praktisk med WallFix tørkestativ fra Hollandske Brabantia. Skriv til oss Chat med oss ved å klikke nederst i høyre hjørne. Veggmontert tørkestativ fra Brabantia i grå metallic.


Till tørkestativ er inkludert en svart tøytrekk for å beskytte produktet. Det vil si at den varme ,.

Pent tørkestativ i høy kvalitet av hvitmalt tre. Tørketrommel eller tørkestativ ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg