mandag 16. januar 2017

Utendørs tørkestativ

Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser!

Stort utvalg og rask levering. Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko. Sjekk ut tørkestativ til vegg. Boder, hytter og carporter Gå tilbake;.


Tørkestativ Vi har et stort utvalg av tørkestativ. Alt fra utendørsstativ til oppheng av snor fra vegg-til-vegg og flere typer til å felle opp. Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker.

Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort. Kanskje er det ikke bare jeg som har gått med et ønske som dette. Kanskje du også kunne tenke deg et gammeldags tørkestativ i din gamle eller nye hage?


Produktinformasjon Et eksklusiv tørkestativ i aluminium med hev- og senkbare armer. Leveres med underjordisk rør og totalt 55m sterk og holdbar tørke line. La klesvasken henge til tørk med stil på dette eksklusive 4-armede tørkestativet, fullstendig i aluminium.


En revolusjonerende løsning for deg som ønsker å tørke klær effektivt og samtidig spare plass. Et utetørkestativ gir tøyet god tørk og frisk luft. Svingbart tørkestativ med ovale armer, lakkert i grått eller hvitt. Praktisk tørkestativ for tørking av klær ute.


Maks vekt som stativet tåler er kg. Har ikke så stor plass så det begrenser hvilke utendørs tørkestativ som kan være aktuelle. Hvor kan man få tak i skikkelige solide tørkestativ som man har utendørs - om det er sånne som snurrer rundt eller er firkantet har ikke så mye å si.


Monteres i tak eller på vegg. Hos MAXBO finner du et godt utvalg av tørkestativ og klessnorer. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.

Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp best i test tørkestativ billig i nettbutikkene. Takhengt tørkestativ - tørkestativ , tørkestativ vegg. Smarte produkter til hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg