fredag 13. januar 2017

Høytrykkspyler med bensinmotor

På utkikk etter høytrykkspyler ? Finn Relevant Informasjon Nå. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Høytrykkspyler trailer Kãrcher.


Super til båtvasken, ekstra møkkete maskiner og kjøretøy og andre høytrykksjobber. Her får du en oversikt over våre høytrykksvaskere - kaldtvannsvaskere med forbrenningsmotor. Gjenstandene var i bruk frem til de ble satt på lager. Ingen av gjenstandene er testet, og det.


Vannpumpen en Triplex direktedrevet stempelpumpe drives av en 13HK bensinmotor. X-TRA er en høytrykkspyler som leverer hele 1bar trykk, og er kraftig bygget med stålarmert Superflex høytrykkslange, messingtoppstykke og metalpumpe. Kränzle-høytrykkspylerer er førsteklasses. Det finnes også høyttrykkspylere med en egen liten bensinmotor som.


Maskinen kan opereres uten. Sjekk ut Kvalitetsresultater og Svar. Med denne klarer du deg uten strøm og den suger fra vanntank. Power Mate bensindrevet høytrykkspyler 6. Inntaksslange med inntaksfilter Bensinmotor. Kan leveres med 2v - v - v. Kraftig mobil høytrykkspyler fra Foma!


Med en høytrykksvasker kan du raskt rengjøre store flater uten større anstrengelser. Champion bensindrevet høytrykkspyler med 2bar Med 2bars trykk spyler denne bort det aller meste som kan likne skitt og møkk. Rengjør terrassen, gjør klar.


Drives enkelt av egen bensinmotor som drifter vannpumpen. Eller du kan bruke en bensinmotor til å drive en pumpe,. Unntaket fra dette er høytrykkspyler for hjemmebruk samt kompostkverner. Vi gjør oppmerksom på at produkter med bensinmotor leveres uten olje og bensin.


Mer en års erfaring med hageprodukter gir. Manuell eller el-start Elektrisk eller bensinmotor Fritt valg i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg