tirsdag 28. mars 2017

Beste snøfreser 2015

Prøv vår Lokalproduserte fish and chips og våre nydelige baguetter i dag! Da kan en snøfreser være løsningen. Men spørsmålet er - hvilken snøfreser bør du velge? Hvordan håndterer de ulike typer snø, hvordan er arbeidsbredden, og tåler motoren høy belastning.


Se hvilken snøfreser som ble best i. Jeg skal gå til anskaffelse av en snøfreser nå, og trenger litt hjelp.

Les også: Slik velger du rett snøfreser. Snøfresere er ikke bare sesongvare. I testene våre kårer vi de beste forbrukerproduktene for. Her finner du Felleskjøpets guide for valg av snøfreser og et rikt utvalg av fresere fra. Våre beste råd er å ha et aktivt og bevisst forhold til.


Behovet mitt er begrenset til ca meter gruset vei, samt biloppstillgsplasser. Et raskt søk på nettet på firmanavn og snøfreser lister opp mange innlegg fra diskusjonsfora som. Og noen du bør styre unna.

Fagpersonene som gjennomførte testen hadde på forhånd valgt ut hvilke kriterier som er viktig for at en snøfreser skal være god. Vi har testet åtte snøfresere. Finn snøfreseren som passer for deg her!


En snøfreser gjør at du kan gå vinteren i møte med et smil om munnen. Hvilken snøfreser er best for deg? I denne samletesten får du se hvilke som er best i test,. Måk snø i en fei med en snøfreser.


Vil du gjøre jobben med snømåking litt enklere i vinter? Fremgangsmåte: velg ETT fordekk og ETT bakdekk. Det skilles ikke på hjulstørrelse, bare på bredde. Er det verdt å betale dyrt for de beste , eller klarer du deg med en god snøfreser. Hvis du har bestemt deg for å gå til innkjøp av snøfreser , er det flere ting å tenke over før du velger modell.


Noen fresere er best på terrasser og hyttetak. TEST: Se den beste vertikalskjæreren. Hondas minste snøfreser HS 5er en entrinns snøfreser til en særdeles gunstig pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg