mandag 27. mars 2017

Steinkutter leie

Klart du kan leie verktøy av MAXBO. MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Denne avtale regulerer betingelser ved leie av maskiner, utstyr med mer fra Utleieprodukter.


For betong og granitt arbeider. Sikkerhet ved leie av lift. Byggesystemer har et høyt fokus på sikkerhet for både våre kunder og ansatte. Manuell steinkutter for kutting av beleggningsstein.


Kutter etter giljotinprinsippet med en knivlengde på 33cm. Ny steinkutter i meget høy kvalitet med vendbare kniver. Grunnet lav vekt kan den sendes med Posten = Lave fraktpriser! Naboen kåret til Europas beste utleieselskap! Vi har en rekke fliskuttere du kan leie , enten pr døgn eller weekend.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Tilhengermontert kvistkutter.


Tilgengermontert opptill 15cm. Vi er også tilgjengelig i hele Norge! BEHOLDNING OG MODELLER KAN AVVIKE FRA AVDELING TIL AVDELING! På denne siden vil du finne verktøy, maskiner og produkter vi ønsker å selge.


Husk også godt vernetøy og hansker. Kuttebredde: 3mm Kuttehøyde: 1mm. Steinsaks Max steinkutter 33. Selvjustering av øverste blad forenkler kutting av materialer som ikke er parallelle.


Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg! Fugesand i flere utgaver – Litho fugesand er for eksempel en type som er veksthemmende og toppbudet.


Solid avretterrake produsert i aluminium. Egner seg til avretting av jor grus, subbus, asfalt og mer. Skaftet er 180cm langt og gir godt arbeidsgrep. Rimeligere å eie enn å leie.


Platevibrator og steinkutter (kan leies) Arbeidshansker;. På Byggmax finner du billige byggevarer – så uansett om du vil handle i noen av våre butikker eller på nettet, har vi de materialene du trenger for å realisere. Obs BYGG er til for forbrukerne.


Derfor har vi lange åpningstider, lave priser og et godt utvalg gjør det selv-varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg