fredag 10. mars 2017

Bosch drill psr 18 li2 med koffert

Hvitevarer for ethvert behov. Hva passer ditt hjem og kjøkken? Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Lithium-ion-batteriteknologi for langvarig og kraftig boring og skruing.

Forhåndsinnstilling av dreiemoment i trinn pluss boretrinn - optimal kraft for alle. Leveres med V li-ion batteri, lader og koffert. Kraftig batteridrill for den kresne. AH batterier som passer til alle verktøy i samme serie.


Er det en brukbar drill og er. Togirs batteridrevet drill i Power4All -V-systemet. Med lithium-ion-teknologi og integrert girskift som sørger for optimal kraft til enhver bruk.

V-batteri, lader og koffert. Jobb mer effektivt, bruk det ene batteriet mens det andre lades. Med Prisjakt Ekspert kan du søke etter produkter vi. Finn laveste nettpris her. Takket være lithium-ion-teknologi har drillen en utrolig bra kapasitet.


Den får jevnt over god score når det kommer til instillinger. Kofferten inneholder drill , lader og to. BOSCH PSR LI-Lett og enkel Test:. Kompakt og lett - Kun ett gir. Bosch drill psr 1li.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Et praktisk sett bestående av batteridrevet kantklipper og batteridrevet drill. I tillegg følger det med batterier som passer. Drillen anbefales av AGR som følge av at drillen gir mindre belastning på.


En kompakt og fin drill med lav vekt.

The PSR LI-cordless drill driver. En sterk drill som inngår i Power for All V serien. Perfekt startsett som leveres med batterier som du bruker til alle maskiner i serien.


Den har kraftig planetgir med gir, og har integrert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg