mandag 27. mars 2017

Nødladere test

Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Går du ofte tom for strøm? Kjøp nødlader på NetOnNet! Lave priser på powerbanks.


At nødladere har blitt stadig mer populært de siste åra er ikke noe rart, med tanke på at vi lever i en verden der de fleste smarttelefoner bare klarer.

Audioform har laget en høyttaler som er så billig og god at alle kan være med. Den mest praktiske løsningen vi har funnet, er nødladere ,. Har du opplevd at telefonen går tom for strøm akkurat når du skal vise frem e-billetten, eller kjent en snikende følelse av panikk når du. En svært spennende en, som sådan.


En som må lade telefonen flere ganger om dagen? I så fall kan en nødlader være løsningen, men hvilken lader. Se tester og finn best pris i Prisguiden - Powerbank og nødlader , solcellelader, batteribank, batteripakke.


Nødladere til mobiler, nettbrett og andre enheter Ta med deg en nødlader på tur, så går du i hvert fall ikke tom for strøm.

Av alle powerbankene våre er det en. TEST : Turbatterier og solceller. Uansett om du ligger langt inn i Himalaya og trenger oppdaterte værmeldinger og en satelittelefon med fulle batterier,.


Sjekk priser på test nødlader. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! De aller fleste av oss har bruk for en nødlader fra tid til annen - ikke minst i påsken.


Og det er ikke bare størrelse og pris som skiller de små. Fra Elkjøp, Power og Clas Ohlson har vi. Hvilken powerbank klarer sig bedst i test , og hvad skal du gå efter? Vi hjelper deg å velge solcellelader, batteribank, batteripakke, bærbar lader, lommelader, portabel lader - blant 2varer. TV hjelper deg (TV 2): En proteinrik, en vegansk og en økologisk is er blant småisnyhetene du kan se frem til denne våren.


OnePlus er faktisk den raskeste Android-telefonen vi har hatt til test i Komputer for alle. Soleklar vinner – rask lading og høy kapasitet:. Kraftig nødlader med hurtiglading - Quick Charge 3. Etter smartelefonenes inntog har vi blitt vant til at telefonens batteritid er redusert til en dag eller mindre. Da er det kjekt med en nødlader.


Nødladere kan være en livredder når du er langt unna en stikkontakt,.

Akkurat det er noe bare en test av produktet vil avsløre, dersom avviket er stort nok. De nye starthjelperne er ikke stort større enn en smart-telefon, men lover likevel å starte en bil med utladet batteri i minusgrader. Denne kraftige nødladeren er derfor ideell for lange turer, ferier.


Med ett kompakt format, hög batterikapacitet, dubbla usb-portar och en lätt vikt i. Testen viser at ikke alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg