fredag 24. mars 2017

Glidehammer dyse

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. AVDRAGERSATS TIL GLIDEHAMMER. Eks en glidehammer for å ta ut en injektor så svekker du den. Kombinert spikeruttrekker og glidehammer som får tak i spikerhoder som er slått dypt ne fra dykkert til grove spiker.


Letter arbeidet ved demontering av Common Rail- dyse som sitter fast eller hardt uten at motorens topplokk må demonteres. Passer på Mercedes-Benz CDI-motorer av. Lekkasje mellom dyse og topplokk er også vanlig.


Det finnes løsemidler som løser opp “beken” som dannes rundt dysene, og som gjør det lettere å få dysene ut. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Edit: hvis det er innerste dyse bør du kanskje ta av panseret.


Har nå over en periode dynket dysen med rustpenetrerende og i dag kjørt på med glidehammer samt hjelp av et brekkjern. Tror jeg har gjort det jeg kan opp mot. Vi tilbyr lavest pris med de beste kvalitetsdelene av dieselmotorer i Norge. Holder på å ta ut dyser på kad 300.


De sitter fast, og det er lite plass til noe verktøy i mellom ventiler. Noen som har en god metode for å løsne de? Kraftig glidehammer til variert bruk som bl. Jeg brukte et glidehammer sett fra Biltema. Den ene endedelen har en vinklet plate som jeg fint under dysa.


Skulle ikke mye krefter til før dysa løsnet. Er jo med å trekke opp prisen litt, med blant annet nye dieselpompe, dyse osv. TREKKER UT INJEKTORER UTEN BRUK AV GLIDEHAMMER. Dyse - og glødepluggverktøy. Har lekkasje på en dyse og får den ikke løs Det billige alternative er vel å bare.


Demonteringshylse til dyse. God dyse , fint sprøytebilde, god dekkevne og tørker raskt. Kan også brukes til å utbedre. Glideavdrager Universal Sett. Huggjernsett Raaco Servicebox.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg