fredag 3. mars 2017

Discokuler

Speilkule motor og tilbehør. Når du dekorerer med denne stilige lyslenken med discokuler vil ingen føtter stå stille! Discokule, vanlig glass, 5cm2. Lei discokuler i alle størrelser og farger.


Du kan leie discokule i ulike størrelser og farger.

Også ferdig pakket med lamper og motor. En klassisk effekt som alltid lager ekstra liv I rommet. Stort utvalg og alltid gode priser! Da har vi endelig fått inn masse discokuler for salg!


Et must i Milla-universet. Disse stilige øredobbene består av to discokuler som henger i en lenke. En gammel konsertsal med tynne gardiner, store vinduer og høy musikk: Harmoniens annenetasje var det viktigste stedet for hundrevis av unge drammensere.


Kom i skikkelig partystemning med en heftig discokule fra Jollyroom!

Vi har festens rimelige discokuler til både bord og tak. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi. Mye Moro Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Mye-moro.


A 260mm colourful rotating disco ball light effect ideal for enhancing parties at home. Clas Ohlson har discokuler til under 2spenn. Et stadig voksende utvalg i kvalitetskomponenter som brukes i smykkelaging, det du trenger for å lage smykker selv. Mini startsett med lyseffekter for festen, lekerommet eller kanskje i stuen? Vi har mye utstyr for diskotek og andre steder som trenger spennende lys: BEVEGELIGE DOBLE DISCOKULER Nkr.


Elektrisk motor til speilballene våre og selve trikset bak hele effekten til en discokule! Motoren roterer runder per minutt og håndterer fint en. Danseflater og glinsende discokuler er blitt erstattet med kafébord og smakfullt dempet ”clubmusic” – som tillater gode samtaler.


LONDON (VG Nett) Philippa Middleton (27) har sørget for discokuler på slottet etter bryllupet. Men ikke alle får dansefot av idéen. Jeg prøvde å finne bilder av discokuler på Pinterest, og jeg ser det er fler enn meg som har dilla på disco.


Lukkes med springlås i sølv.

På lager 32- Til butikk. Tirsdag møtte kjendisene opp i finstasen på rød løper etter TV 2s høstlansering i Bergen. Det er ikke første gangen de viser seg på rød løper, og flere av.


Her blir du tatt med tilbake til discotiden, der slengbukser, discokuler og neonlys venter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg