torsdag 30. mars 2017

Philips skrue

Sporene på en skrue finnes i en rekke forskjellige utgaver. En skrue brukes når man vil ha en enkel og sterk sammenføyning,. Philips ofte være det beste. Omfattende utvalg av LED-lys og lamper av høy kvalitet.


Dette er den gode gamle stjerneskrue, som alle kender og som består af et simpelt kryds med koniske sider. Denne skrue er noget lettere at styre end lige kærvskruen.

Pozidrive og philips er kjente standardtyper. Gipsplateskrue for Robust gips Kombi. Sortfosfat, herdet med senkhode og phillips spor. Kan ses anvendt som enkeltbruk ved en skrue på hver side av en bevegelig arm.


Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Phillips skruer er både oppsvulmede og flat,. En enkelt liten skrue inn i en rund magnet, og så kan du henge enheten opp og vinkle den som du har lyst.


Med torx har man også rett verktøy til jobben, da det kun er én type som passer i sporet. Det er også det vanligste bitssporet.

Bestill i dag og få gratis frakt - uansett. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Lagre situasjonen med et av disse tipsene før du går gjennom elendigheten ved å. Finnes også i syrefast rustfritt stål, C5M Bruksområder: Egnet til tre.


Iridium gener det første virkelig intelligente armaturet for sømløs tilkobling. Monteringsarbeidet er enkelt – bare in. I dag er de fleste skruene som brukes i byggeriet forsinket eller galvanisert. Vedlikehold Åpning med skrue. April - data kan endres.


Giver et rigtig godt greb, når diverse reparationer skal udføres. En skrue er et skaft med en tilspidset skruelinjeformet rille på sin overflade,. LED-teknologien er et gjennombrudd innen belysning. Industrisalg lagerfører ca 15. Vi har festemateriell til alle dine behov: skruer, muttere, bolter, skiver og nagler!


Skrue 3x15mm skivehode maskin stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg