tirsdag 14. mars 2017

Makita kapp og gjærsag

Finn bosch kapp og gjærsag proff. Handle smart - Spar penger. V (z-modell) Klikk for mer info. Li-ion batteri 18V - Helningsvinkel 45° høyre.


Batteridrevet kapp - og gjærsag med kraft av to 18V batterier.

Samme kraft som kapp - og gjærsag på ledning, og med børsteløs motor har man en sag med lang levetid. Vi har testet ni kapp - og gjærsager. Fra de billigste og enkle til de mer kostbare som er beregnet på profesjonelt bruk. Kapp og gjærsag – her finner du din modell. Makita , Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.


Stort utvalg i vår nettbutikk.

Kvalitetsvarer fra kjente merker. Pumpeskinner med paralellager sikrer eksakt vinkel og lett bearbeiding. Kan legges grader til venstre og grader til høyre. Kommer i to versjoner: Én for nettdrift, den andre for 2x18V batteridrift. Test av kapp - og gjærsager.


Kompakt og presis sag på bare 1kg som gjør den lett å flytte på. Både Milwaukee og Dewalt har 305-sag for nettdrift. Kompakt kapp - og gjærsag med maks kuttekapasitet på 300mm.


En stødig sag som er lett å flytte med seg og tar liten plass. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Med flere gjennomtenkte detaljer er dette en skikkelig arbeidshest som alltid. Lav vekt og kompakte yttermål En bestselger! L-modell er utstyrt med linjelaser.


Sag med myk start, stor snittkapasitet og dobbelt uttrekk som bevarer den kompakte utforming og sikrer en perfekt vektfordeling. Holder på å pusser opp huset og min gamle kapp og gjerdsag har. Skal invisterie i bateridrevet kappsag fra makita og så prøver å ikke.

Er på utkikk etter kapp - og gjærsag til div hjemmearbeid. Meec Tools’ rimelige sagbord hjelper deg med å sage lange materialstykker med kapp - og gjærsag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg