mandag 20. mars 2017

Borhammer fjell

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Jeg er ganske fersk på dette feltet når det gjelder boring i fjell av granitt, men er over gjennomsnitt når det gjelder handyman. Med noen kilesett, en borhammer og en tung hammer kan nesten alle nevenyttige dele stein og bryte fjell.


Metoden er gammel, enkel og svært effektiv. En vanlig drill holder ikke til dette formålet. Finnes en rekke utleiefirmaer du. Borer du i mur med slagdrill?

En borhammer er bedre og finnes i mange varianter og prisklasser. Undertegnede har prøvd alt som beskrives i denne artikkelen og kan gå god for sluttresultat og erfaringer. Du kan lese mer om Atlas Copcos hånholdte borhamre i denne.


Høyt ytende fjellboremaskin for mykt og hardt fjell. Liten og lett bensin borhammer med Honda 4-takts motor. Elektrisk drevet boremaskin for boring i fjell og naturstein som erstatter Cobra eller Pionär.


Lett borhammer for boring uten slag i tre og stål,. Et sett består av en kile med et blekke på hver side. Beste Priser Med Handlesmart! Til gjengjeld er det mye mer behagelig å bore med en borhammer fordi man ikke treger å mate så hardt.


Harmetall i dette boret er yk2 noe som er unikt for fjellbor beregnet for medium og hardt fjell ! Maks slagkraft på borhammer 15. Vi har testet batteridrevne borhammere. Rå og stor kvalitetsmaskin med kapasitet helt i toppsjiktet. Jeg skal grave ut en krypkjeller.


Mesteparten av dette er fjell. Planen er å ta dette over langen, kjøpe verktøy, gjøre jobben.

T-formet slagbormaskin fra DEWALT med active vibration control. For boring og lett meisling i betong, murstein, myk mur og tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg