torsdag 2. mars 2017

Sentralsmøresystem

Hva er et sentralsmøresystem ? Vi leverer en rekke forskjellige sentralsmøresystemer, en-linje anlegg, to-linje anlegg, multi linje anlegg, progressiv anlegg og. QLS4pumpene er et komplett integrert kontrollert sentralsmøresystem med innebygget nivåkontroll for opptil smørepunker. Den tilsvarer en QLS30 men har en.


Det flytende pulveret Forrex.

Den elektriske stempelpumpen fører smøremidlet til hoved-fordeleren via stålrør eller høytrykkslanger. Denne har i oppgave å fordele. Ved å koble en fatpumpe til tanken kan man få et lukket system og bygge opp et meget stort sentralsmøresystem. Fett lubrikator: Fett lubrikator.


Tilbakebetalingstiden på investeringen i et sentralsmøresystem er derfor meget kort. VEI OG ANLEGG Hvilke fordeler oppnår du med sentralsmøring! Detects air line or oil line faults in your system.


Automatic Relief Indicator.

Keep your machine running while lubrication gets to critical. CTX-er spesielt fremstillt for smøring av tungt belastede glide- og rullelager smurt med den type sentralsmøresystem som krever et halvflytende smø. SmartLuber Norges mest profesjonelle sentralsmøresystem.


Systemet er utprøvd over flere år med svært gode tilbakemeldinger på sikkerhet,. Bandit flishuggere i alle størrelser! Et stort spekter av modeller og størrelser. Tilpasset for gravemaskiner opp til tonn.


Som sine storesøsken har den fordeler som slår de fleste konkurrentene i støvlene. Integrerte smørekanaler som alle. Koble tiltrotatoren til gravemaskinens sentralsmøresystem eller legg til gripekassett til din tiltrotator. Vårt tilbehør tar sikte på å øke fleksibiliteten og. Radiostyring for operasjon av materbjelke, rotasjonsenhet, enstangs magasin og manipulator arm med gripeklo.


Alle typer sentralsmøresystem. En av markedets kraftigste tiltrotatorer tilpasset for gravemaskiner opp til tonn. Hvis EC2velges med engcons standard redskapsfeste QSsamt DC2. Dette er en 1-sylindret totakts bensinmotor med Simlex forgasser og sentralsmøresystem.


Motoren er grønnmalt, men mye av fargen er borte og noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg