mandag 20. mars 2017

Hørselvern med bluetooth

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Godt utvalg av hørselvern og ørepropper. Med mikrofon og bluetooth. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Du kan også koble til telefonen din via AUX-inngangen og med Bluetooth og høre din. Lytt på radio samtidig som du beskytter hørselen mot høy lyd.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Overlegent bluetooth , ekstra støydempet mik.


Vannavstøtende belegg, mikrofoner med tre lags vindfilter. Sommer er ikke bare ferie, men også tid for endeløs plenklipping og hagestell, maling eller renovering av uteområdet. I tillegg til en komfortabel og. Drives med to AA-batterier (følger med ). M PELTOR tilbyr av et bredt sortiment av hørselvern.


Enten du har behov for et enkelt passivt hørselvern , eller mer komplekse løsninger med kommunikasjon, så har. Svar telefonen på headsettet når du jobber. Sammenlign priser på Hørselsvern. Denne versjonen har blitt oppgradert fra den anerkjente. Peltor WS Alert XP Peltor leverer et hørselvern med dynamiske høyttalere og bluetooth for beste komfort.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Vi selger en utrolig stor mengde hvert år,. Den innebygde Bluetooth -løsningen åpner nye muligheter i den trådløse tilkoblingen mellom.


Lett og behagelig hørselvern for bruk under støyforhold hvor øreklokker ikke ansees nødvendig Se produktet. Bluetooth , godt mottak og oppladbart batteri som varer hele arbeidsdagen. Noen som har et hørselsvern med auxtilkobling eller bluetooth å anbefale?


Eg bruker 3M sine hørselvern ilag med dasuten forstyrrelser men kjøp noe med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg