fredag 17. mars 2017

Cobra borhammer

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Service, vedlikehold og reparasjoner. I tillegg til Cobra Combi utfører vi også service og reparasjoner på andre bensindrevne bor og meiselmaskiner.


Liten og lett bensin borhammer med Honda 4-takts motor. Bensindrevet håndholdt borhammer til fjellboring og pigging til leie. Hydraulisk borhammer som ny.


Cobra Electro er enkel å bruke – det er bare å sette i kontakten og begynne å jobbe. Driftseffekten på 6prosent er ledende i klassen, og ettersom Cobra. Det billigste da er å leie en Cobra bensinbormaskin. Råttent fjell ala skifer kan du like gjerne pigge vekk med en kraftig borhammer og spett. Med 4-takts motor får du lavere bensinforbruk, mindre vibrasjoner, lavere lydnivå, mindre utslipp.


Jeg prøvde å leie en Cobra (bensindrevet borhammer ) først, men det ble for tamt. Det er mulig du har en pinglestein som er lett å borre i, men jeg ville leid. Elektrisk drevet boremaskin for boring i fjell og naturstein som erstatter Cobra eller Pionär fjellboremaskin. Lett borhammer for boring uten slag i tre og.


Handle smart - Spar penger. Bergboremaskin, cobra : Bergbormaskin for boring i stein og fjell ifra diameter 20mm til ca 37mm,. Sales commission is included in your bid. Atlas Copco RH 658L er en kraftig luftdreven borhammer som benyttes der det stilles store krav til boring av dype hull. Er du på jakt etter en ny Cobra ? Ta kontakt med oss på Sørmaskin.


Boremaskiner, borhammer og kombihammer. UCO leier ut borhammere og kombihammere som brukes til boring av hull i harde materialer, for innsetting av plugger, skruer. Leveres med bærestropp, pluggnøkkel og et lite verktøysett.


Vekt 10-kg Borekapasitet opp til 38. Ja, artikkelnummeret stemmer. Jeg ønsker en reservedel til dette produktet. G å videre til reservedel Nei.


Til gjengjeld er det mye mer behagelig å bore med en borhammer fordi man ikke treger å mate så hardt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg