torsdag 30. mars 2017

Gressaks med langt skaft

Finn gressaks med langt skaft. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Gressaksen er utstyrt med store hjul.


Våre mekaniske gressakser er konstruert og produsert ved bruk av vår lange erfaring og materiale med best mulig kvalitet. Løvrive med tenner i stål.

Den fleksible GARDENA Comfort dreibar gressaks med langt skaft gjør det enkelt å klippe plenkanten presist i oppreist stilling som skåner ryggen. Lett å komme til med ved kanter, rundt busker og trær. Comfort gressaks med langt håndtak fra Gardena gjør det enkelt klippe plenkanten presist i oppreist stilling som skåner ryggen. Den er ganske nødvendig for grensaksenes funksjon.


Leng-den på skaftet er også viktig, et lengre skaft overfører mer kraft til skjæret. Passer til Accu Li-Ion batteridrevet gressaks. LANG REKKEVIDDE: Når du skal klippe høye busker og trær nytter det ikke med vanlig hekksaks.


Klassisk gressaks som kan tilpasses din høyde for å få den beste arbeidsstillingen fra til 1cm.

Skån ryggen din for unødig slitasje! Denne gressaksen med et langt teleskopisk skaft lar deg holde en god ergonomisk arbeidsstilling. Grensaksen er udført med et langt skaft og er samtidigt drejelig.


Du kan derfor rotere bladet grader til begge sider,. Innovativ gressaks med servosystem som øker klippekraften og gjør at du enkelt klipper kraftig gress. Du får en liten, lett maskin med dobbel nylontrå. Uegnet for grovere jobber. Køb Græssaks med skaft - Gardol online hos BAUHAUS.


Grässax med servoutväxling, 360°, långt skaft. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Med det lange skaftet så er ikke risikoen for å klippe el-kabelen så stor heller. Fiskars servo græssaks med langt skaft 360o GS46.


Kom til i hagens kriker og kroker med en oppladbar håndklipper eller gressaks. Kjøp test gressaks billig i nettbutikkene. Vi har både gressaks på stang og elektriske.


GRESSAKS SETT ACCU MED SKAFT.

Innovativ grässax med servosystem som ökar klippkapaciteten och får de härdade stålklingorna att skära enkelt även i kraftigt. Hekksaks med langt skaft 10-Effektivt. Men flere produsenter har laget løsninger med en liten kjedesag på et langt skaft - grensager med sagkjede.


Disse drives av elektriske motorer,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg