fredag 12. mai 2017

Elektrisk motorsag jernia

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Finn elektrisk motorsag jernia.

Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Denne elektriske motorsagen er en flott hobbysag for hjemmebruk. Den egner seg best for snakkerarbeid og lettere vedkapping. Nærhet til strømuttak avgjør rekkevidden.


Vi har testet elektriske motorsager. Før du setter i gang å bruke ei motorsag bør du også sjekke at kjedebremsen virkar. Test av elektriske motorsager med batteri Stor test:.

Dessuten er det mindre stell med en elektrisk motorsag enn med en bensinsag. De elektriske sagene er gjerne billigere enn de bensindrevne. Eller kanskje du bare har lyst på en motorsag ? Elektriske sager i proffklassen.


Handle raskt og enkelt på nett med. Stabil elektrisk kjedesag fra Stiga! Brukervennlig sag med automatisk oljepumpe (praktisk smøring av sagkjedet). Et utmerket valg når du skal beskjære eller kviste. Sterk elektrisk motorsag for byggearbeider i tre.


Stihl hurtigstramming av kjedet (B) for rask og enkel stramming av kjedet uten verktøy, QuickStop Super kjedebrems. STIGA kjedesager er bygget for maksimal effektivitet og et lavt forbruk, noe som sikrer gode prestasjoner for alle bensin, elektriske eller batteri produktene. Vil du slippe avgasser og støy eller skal du arbeide innendørs, velg da en elektrisk motorsag.


Fordelene med elektriske sager er mange og bruksområdet strekker seg. Sagene er (foreløpig) ikke like sterke som bensindrevne sager, eller like utholdende som elektriske. Kraftfull motorsag – uten støy og eksos. Den store motorsag -guiden.


Skal du felle trær ute i skogen, klarer du deg ikke med en elektrisk grensag. Da er en bensin drevet motorsag det eneste alternativet.

Du kan velge mellom bensindrevne og elektriske sager. Motorsag er i ferd med å bli allemannseie. En ryddig hage gir mye å glede seg over, og den riktige typen kjedesag hjelper deg med vedlikeholdet av trærne.


Bensindrevne eller elektriske motorsager? Avhengig av hvor sterk kuttekraft som trengs og hvor. Og de kan heller ikke fortsette nonstop i timesvis slik deres elektriske brødre,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg