mandag 8. mai 2017

Slipemus

Nytt design og mer kompakt gir optimal brukerkomfort og kontroll. De små slipemaskinene, som i dagligtale kalles slipemus eller multislipere, er enormt praktiske når det skal slipes i trange hjørner og langs kanter, der de store. Derfor har det kommet en variant av plansliperen.


Multisliper, slipemus og detaljesliper er noen av de navnene som denne maskintypen har fått. Neste generasjon slipemus. Mikrofilter for oppsamling av støv gir bedre arbeidsforhold. En sterk slipemus med forbedret støvbeholder og mikrofiltrering. Det gjør at det blir mindre støv og et renere arbeidsmiljø.


Slipemus ens smidige form gjør. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Her finner du ett stort utvalg av slipemaskiner som båndsliper, eksentersliper, vinkelsliper og multiverktøy. Denne er perfekt hvis du skal freshe opp gamle møbler,. TEST: Vi tester små slipemus. Elektroverktøy Europris AS. Spar mest ved at købe online - hurtig levering.


Det kunne ikke vært mer praktisk: Med batteridrevne maskiner fra Bosch er du helt uavhengig av stikkontakter og forstyrrende ledninger. Den nyeste batteriteknologien. Sommeren er her og Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen.


Få en alsidig og praktisk slibemaskine med studs til støvudsugning. Handle smart - Spar penger. Maskinen har en 2W motor og kan bruges til mange slibeopgaver.


Design som er inspirert av datamusen, gjør det enklere å komme til på vanskelige steder og får. Finn de beste prisene på nettet. Kjøp Black decker slipemus på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på Black decker slipemus i kategorien Elverktøy fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar. Stiftepistol som er enkel i bruk og fester det aller meste. Kjøp SLIPEPAPIR TIL MUS 5STK K1PROBUILDER fra Probuilder hos RiktigVerktøy. Jeg har slipemus , den ligger trygt plassert i hylla si. Bruker feinmaskinen masse.


Hva er forskjellen på en deltasliper og en multimaskin? Logg inn for å se priser og handle. Trekantsliper (også kalt multisliper, deltasliper, hjørnesliper, slipemus og slipemaskin) er et elektroverktøy som pusser med sandpapir festet med borrelås som.


Mer informasjon på Tiendeo!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg