mandag 22. mai 2017

Induksjonsvarmer verksted

Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. WW For bakre bærearmsforinger på For Volvo og Mazda. Den total Induskjonsvarmer løsning for alle skade versksteder. Inkludert hjelpe verktøy.


Også for (noen) Aluminium typer. Induksjonsvarmer til verkstedet.

Mini induksjonsvarmer på 220V til å varme fastsittende bolter og muttere så du enkelt kan løsne dem. Med induksjonsvarmeren kan du komme til alle steder da. Heavy duty induksjonsvarmer spesielt egnet for rammeopprettingsjobber, retting av lastebilaksler og store komponenter. Egnet for de krevende jobbene på lastebil.


Aer designet og bygget for daglig bruk i verksteder, mekaniske verksteder, servicebiler og. Bærbar vifteavkjølt induksjonsvarmer for løsing av bolt, mutter, fester og mindre rettearbeid. Fjerning av dekor, maling, lim, ruteskift etc.


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.

Rask levering og super service! Motor Norge AS ble etablert for over år siden. Vi er grossist og importør av deler og utstyr til bil, snøscooter, MC, ATV og båt, samt annen motorisert fritid. Apparatet har en hel presis kontrol over tid og strømstyrke som brukes. Varmen skapes ved magnetfelt inne i materialet og ikke.


Topp kvalitet - svært mange fordeler. Jeg får vente på svar fra Made in China. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! GRATIS ANNONSE - klikk her: Verksted , Bygg Og Anlegg , Til salgs:Mini Ductor ll - Flammefri punktvarmer.


Elektromagnetisk induksjon varme System. Er nok litt bortskjemt med induksjonsvarmer på jobb. Skulle gjerne hatt en i garasjen også, men både plass og budsjett setter begrensninger.


A8er en 10kW induksjonsvarmer bygget for daglig bruk i garasjer og verksteder. Slange pakken er meter lang og vanntanken rommer liter. Med en induksjonsvarmer er den. Tips før verksted besøket.


Vi har samlet noen tips som du kan se på i forkant av verkstedbesøket, så sikrer vi sammen at arbeidet blir utført på beste måte.

Bilia Follo er autorisert merkeforhandler og verksted og har godt utvalg av nye og brukte biler samt tilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg