tirsdag 2. mai 2017

Jotun våtromsgrunning

Med LADY Aqua for våtrom får du vakre silkematte vegger også på dine bad og våtrom. Limer og hindrer vanninntrengning. Tekniske databla Sikkerhetsdatabla FDV finner du her.


Here you can find datasheets and documentation. Benyttes innendørs i våtrom på vegger og tak til grunning før ferdigmaling. Jotun Heftgrunning oljebasert. Det er lim tynnet ut med vann i forholdet 2:1. La tørke i fire timer før ett nytt strøk påføres som lim - denne gangen som lim.


Rett etter tapetet er satt opp, rulles nok ett strøk våtromsgrunning over tapetet. Våtromsmaling til faste lave priser. Ikke på lager 38- Til butikk. Kontrollert rørgjennomføringer. Ellers er det veldig vanskelig å finne noen priser på nett på maling, men jeg innbiller meg at f. Har du små sprekker i veggen som irriterer deg?


Men de gjør det litt vanskeligere for vann og fukt å trekke gjennom og inn i underlaget. Grunning til tre og trepanel. Lei av kalde, hvite fliser? Den gir en fuktsperrende, gjennomsiktig hinne som beskytter overflaten mot mugg- og soppdannelse.


Rull våtromsgrunning ut på veggen og sett glassfilten opp i den våte grunningen. Rull etter minutter på enda et lag våtromsgrunning utenpå filten og avslutt. Vi skal lage et nytt ba og vi gjerne ha helt slette vegger, også i våtsonene bak frittstående badekar. Vi har lest en del om våtromsmaling og glassfiberstrie.


IKEA Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom mm. Besøk et varehus eller våre nettsider. Har du ikke varehus i nærheten, kan du enkelt handle på IKEA.


Bråthen anbefaler å grunne med våtromsgrunning under tapetet. Hva skal vi velge, parkett eller laminat? Ytringsfriheten betyr ikke noe hvis det er hans politikk som blir kritisert.


På badet mitt er det malt glassfiberstrie på veggene som jeg ønsker å fornye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg