onsdag 24. mai 2017

Hammerboring

Vi borer i fjell og kombinasjonsmasser for infrastruktur som vann, avløp m. Med denne metoden etableres nye rør uten å grave eller sprenge. Teknikken kalles hammerboring med stabilisert fjellhammer. Metoden er svært effektiv på. Bosch borhammer til kraftfull hamring i betong og mur og til meisling og boring.


Hammerboring i løsmasser og fjell.

Den konsentrerte kraften i borhammerne fra Bosch takler selv den tøffeste motstand. Entreprenørservice AS utfører betongrehabilitering, boring, fundamentering og sprøytebetong. Norges største rigg for hammerboring , finskeproduserte Geonex er på sitt første oppdrag ved Fåberg stasjon. Les mer om Båsums nyeste investering, og se video fra.


Get without the ads. Svingningsemisjonsverdi ah: 14. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv.


Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Fjellboring utføres i løsmasser, morene og fjell.

Massene knuses og transporteres ut av borehullet via varerøret. Borhammer på 800W, og SDS-PLUS innfesting. Modellen har funksjoner (Boring, hammerboring og meisling), reversible børster, LED lys og gummiert sidegrep og.


Kan benyttes universelt til rotasjonsboring og hammerboring. For meisling og hammerboring. Makita bormaskin Bormaskin med en effekt på 800W og SDS-PLUS innfestning. Kraftig 2x 18V (36V motor) borhammer med SDS Plus innfesting. Godt egnet til krevende jobber hvor 220V maskin ikke er passende.


Utskiftbar spennchuck medfølger. Denne funksjonen kan bare brukes med informasjonskapsler aktivert. Til hammerboring i betong og tegl. Brukes både til meisling, boring og skruing.


Antatt 6-varerør, ø35 ø5og ev. Det var forventet kombinasjonsmasser med grus og stein, men muligheten for å støte på fjell var også til stede. Derfor ble hammerboring valgt som metode.


Forutsatt at arbeidet blir utført av samvittighetsfulle erfarne bergborere, kan hammerboring gi verdifulle opplysninger om berget til en rimelig pris. Mange bruksområder for boring, hammerboring og meiselarbeid. Kulehylsen reduserer ledningen.

Overbelastningskontakt beskytter bruker og maskin. Forbedret ytelse for rask boring og høy fresing. Olimb Anlegg As har lagt til et nytt bilde i albumet: Tilbakeblikk på utførte prosjekter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg