onsdag 17. mai 2017

Gråtoner jotun

Vi bruker informasjonen til. Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.


Står fint til gråtoner med hint av gult i. Det gjør at fargen ikke blir seende blå og kald ut på vegg som enkelte nøytrale gråtoner vil.

Jotun produserer kun malinger som. NCS BLOCK fargevifte gråtoner W-S. Alle de gråtonede nyansene i NCS-systemet i hendig og oversiktlig fargevifte 1. Første rekke viser noen av våre flotteste gråtoner. Akoya (5) Albemarle (14) Alkimia. De er klassiske, rene og tidløse.


Jeg synes denne type hus kler hvitt men også lyse gråtoner eller.

Det skal være godt å komme hjem – og fargene i paletten Lune Fristelser byr på varme og lunhet. Velger du en behagelig palett av blågrønne minttoner og kjølige gråtoner,. FOTO: Torstein Øen - Vi selger tre ganger så mye gråmaling nå, som i fjor. Det er mange nyanser å velge mellom, og viktig å ta. Se de tre nye, lekre fargepalettene her!


Velg riktig farge på huset 11. Trygge farger som hvitt eller lyse gråtoner er fortsatt mest populært når huset skal males utvendig. Nå beveger fargene seg imidlertid mot dypere og kraftigere gråtoner , og interessen for sort er økende.


Hvis du vil ha kritthvite, den nye fargen greige eller kjøligere gråtoner ,. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Se utvalget på nett og kjøp i butikk. Og en av dem som er med på å påvirke hvilke farger vi har på veggene, er Lisbeth Larsen i JOTUN. Hun er deres globale fargesjef og reiser verden rundt på jakt. Få heller inn litt mer varme ved å bruke beige- eller gråtoner ,. Vi kommer til å gå for gråtoner.


Noen farger er blitt hentet frem fra glemselen og nye har kommet til.

Vi har stylet palettene i. For det er vanskelig å bruke grått, og det kan lett gå galt dersom man velger feil gråtoner - både i forhold til det nordiske lyset, belysning,. Tømmer har sjel, tradisjoner og en historie som beis er med på å bevare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg