tirsdag 30. mai 2017

Sverd motorsag

Kjøp motorsag sverd hos Swedol - Bredt utvalg med trygg betaling. Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de beste tilbudene. Utstyr til motorsag (35) Sortering:.


Pakke med kjeder og sverd til Stihl sager,og andre sager, med 0innfeste.

Motorsag 6cc - sverd Pr. Med ryddesag, hekksaks og motorsag. Velg ønsket motorsagsverd lengde i tabellen under, så sagmerke ved å klikke på linken.


Klikk videre på ønsket sverd og sjekk så i tekstfeltet Passer til. Vi har nå 1motorsag sverd til salgs fra Finn. Lindberg har vi et stort utvalg av motorsagkjeder, - sverd og annet tilbehør til gode priser.


Bestill online og få varene levert hjem på døren!

STIHL utvikler ved siden av motorenheter, både sagkjeder og sverd selv. Slik garanteres at de tre komponenterne alltid er optimalt avstemt mot hverandre. Finn rett sverd til din sag her. Finner du ikke ditt sverd ? Felleskjøpets guide til korrekt montering av kjede og sverd på motorsag.


Steg for steg-beskrivelser for et sikkert resultat. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker.


Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg. Og glem alt om elektriske varianter. For det første er det dårlig med.


Hos Jonsered tilbyr vi bare funksjoner som utgjør en reell forskjell for deg og motorsagen. Når du eier en Jonsered- motorsag ,.

Sverdet er laga av stål og har eit spor som kjeda går i. Breidda på sporet er som oftast 1. Enden på sverdet er forma som ein halvsirkel, slik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg