torsdag 4. mai 2017

Overhalt motor

Vår motor overhaling er utført av ansatte med mange års. Unikt utvalg av nye og overhalte bytte motorer til de fleste biler. Vi tilbyr et unikt utvalg av motorer til alle biler.


Vi leverer raskt, til bedre pris og med høy kvalitet. Veivaksling til Audi RSmotor type ADU 3hk veivaksling er slipt på veiv og rammetapper.

Eventuelle feil eller mangler blir utbedret på blokk og veiv og alle lager blir byttet ut. Ser i mange annonser folk legger ut på Finn. Hjelper deg å stoppe aldringsprosessen inne i motoren din. Se våre priser på K-Line ventilstyring og olje.


Og da er det ikke alltid greit og vite hva som faktisk er gjort eller ikke, noen vil påstå at motoren er overhalt om det er tatt service, byttet plugger olje osv. Da er alt demontert og montert selv, mens veiva og toppen er overhalt hos. Har hatt kontakt med en fyr i England som har overhalt motoren uten å ta den ut.


Han har laget en meget detaljert beskrivelse av jobben.

MOTORER Liste over alle motorer vi har inne for øyeblikket. Vi ser ofte at det dannes sprekker i blokker og topplokk. Det er også viktig å sjekke dieselrustning, veivakslinger og lignende grundig. En grundig overhalt motor.


Fabrikkoverhalt motor : Motorene demonteres til hver minste detalj, rengjøres omhyggelig med. Overhalt motor til samme kvalitet som ny! Vi har lang og utstrakt erfaring i hel- og deloverhalinger av personbilmotorer av alle varianter. Cylmo har overhalt og satt sammen motorer som brukes i både.


Motor og deler til alle bilmerker! Er det noken som veit om noken som driver med overhaling av motora til bmw med eventuelt byttemotor ordning, noken som tar imot defekt motor og selger ein overhalt. Kjøpte i mars i år en Jeep WJ mod 3. Selger forklarte at denne hadde nylig fått overhalt motor og gir på verksted i polen og det var også et. Etter å ha brent oss på kjøp av overhalt motor tidligere (se egen tråd), så skal vi ikke gå i samme felle igjen. En motor er hjertet i et fartøy.


Har nettopp startet opp en nyoverhalt motor for første gang. Kjørte den i ca fem minutter før jeg stoppet den igjen. Hadde oljetrykk, men ventiltikkingen.

Prisen på overhaling av motor ? Kommer jo helt i hva du legger i ordet. Beklager utsolgt nye motorer klare utpå høsten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg