mandag 22. mai 2017

Flishugger

Flishugger av høy kvalitet, både elektrisk og bensin. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. SISU leverer traktormonterte flishuggere i mange størrelser og med mange forskjellige spesifikasjoner fra de aller minste og enkleste til de store.


Maskin Importøren AS tilbyr et bredt sortiment av flishugger e fra små komporkverner til store flisproduksjonsanlegg. To hovedtyper med enten 90º eller 45º innmating mot.

For montering av kran og fliskutter på 3-punktsfestet. Timberwolf flishogger med totalvekt på 6kg. Honda bensinmotor sørger for god kapasitet. To meget kraftige hydrauliske.


Forsterket og forbedret på flere områder i forhold til andre modeller. Hei Er den hydrauliske flishuggeren som selges fra Wee-gruppen i Haugesund den samme som Wallenstein? Effektivitet er svær at forklare, men let at se!

Den bensindrevne flishugger Bio er produsert av Caravaggi som har over års erfaring med flismaskiner. Kvistbryter til flishugger. Kniv til flishugger 13-WC10.


To see more spareparts, visit our sparepart section. Ypperlig som kompostkvern! Selvmatende to-knivs trommel med direkte drift. Vi har nå flishugger til salgs fra Finn.


Vi gratulerer Romerike Avfallsforedling med nyanskaffelsen JENZ BA 7for hugging av hageavfall Bilde over: To fornøyde Maskinoperatører Lars Lerberg (v) og. Kraftig flishugger med justerbart utkast, timeteller og sikkerhetsbøyle. Særdeles velegnet til å lage flis av grener. Kan brukes til å rydde opp etter beskjæring.


Nye og brugte flishuggere til salg. Stort udvalg af forskellige flishuggere sælges. Private sælgere i hele Danmark. Find en billig flishugger på GulogGratis.

Utleie av kvisthugger, beltegående! Flis kan brukes til brensel, kjøkkenhager. Kompostkvern Fliskutter HP. Junkkari flishugger - For jevnere flisstørrelse.


Med denne fliskutteren kan du enkelt våtkappe både fliser og klinker. Vannet sørger for at du slipper plagsomt støv fra flisene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg