torsdag 11. mai 2017

Hjulnav avtrekker

Dette hjulnav avtrekker settet er en må-ha for profesjonelle brukere i garasje eller verksted. Det er perfekt for profesjonell bruk på grunn av sin overlegne. Tilbehør for å trekke flens med bruk av en slaghammer og for fjerning av hjulnavene er inkludert i denne hydrauliske hjulnav avtrekker. Med en maksimal kapasitet.


Meld deg på vårt nyhetsbrev her. Kraftig avtrekker med vendbare armer for innvendig og utvendig grep.

Stålkvalitet: Kromvanadium. Hva du trenger og hvor enkelt du kan bytte hjullager selv. Kjøp Hjullager, hjullagersett og hjulnav til din Volvo. Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid.


Klikk her for å se våre bildeler til Volvo på nett. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. På eldre biler sitter drivakselen i lagret som Fa.


ADAPTER KITT BÆREKULER RENAULT MASTER OG OPEL MOVANO.

På lager Pressesett for demontering av øvre bærekule. Den vanligste avtrekkingsoppgaven er utvendig avtrekking av lager, trinser og hjul. Ved å stramme spindelen trekkes delen av en. The cookies we want to set are for analytics purposes only. These tell us things such as how visitors get to our site.


D (110Hk) : Alle våre bildeler Hjulnav VOLVO. Avtrekker 3-armet 1mm Legge til bestillingen min. Ford Mondeo, Galaxy, S-Max, Land Rover Freelander Volvo S8 V7 XC6 XC70. Ved demontering av hjulnav blir som oftest den indre lagerbanen stående igjen på akselen. Dette verktøyet er utviklet for å demontere den indre lagerbanen på en.


Bestill Hjulnav i OEM kvalitet for ditt kjøretøy og dra nytte av den høye kvaliteten, de lave prisene og den raske og pålitelige leveringen av Hjulnav og andre. Står du og mangler en aftrækker til bilen? Hos Globaltools har vi et bredt udvalg og vi har helt sikkert også en der passer til dit behov! Sjekk priser på avtrekker. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp avtrekker billig i nettbutikkene. Gjennom å bruke siden godkjenner du dette. Buco hjul nav ters, passer alle hjul nav opptil 225mm i diameter, armer som kan tas av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg