torsdag 18. mai 2017

Worx verktøy

Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk. Finn gode tilbud i nettbutikken! Se når nye produkter kommer inn. Registrer deg allerede i dag!


Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer.

Selvsagt stiller vi også et stort utvalg av originalt Worx -tilbehør til disposisjon. Slik kan du alltid være sikker på at tilbehøret passer til Worx - verktøyet. Borhammere var tidligere store, tunge og dyre verktøy. Worx sirkelsag handycut er en hendig liten sirkelsag fra Worx som er designet for å kunne la deg kutte. Vis alle 20V Gjør det selv verktøy.


Worx har en forbløffende effektiv og muskuløs batterdrevet gressklipper. Den klipper nesten som en bensindrevet, og du slipper fullstendig motorstøy! Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet.


Praktisk verktøy til montering av møbler, kjøkkeninnredning etc.

Li-ionbatteri, lader og skrutrekkerbits følger med. For enklere, morsommere, og mer effektivt hagearbeid er gode verktøy viktig. Med V 40-serien til Worx trenger du i tillegg kun ett batteri! Uansett om drill eller løvblåser.


Batteriet kan brukes i hvert eneste Worx PowerShare- verktøy. For oss er det en selvfølgelighet. For hvorfor skal du betale for.


Totalleverandør av verktøy , bilrekvisita, sesongvarer og verkstedsutstyr! Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser. Beste Priser Med Handlesmart! Bajonettsag 20V WX5uten batteri Worx Skift sagblad uten bruk av verktøy mm slaglengde, pendelfunksjon for mer effektiv kutting Justerbar fotplate for høy. Samme batteri kan brukes til flere ulike WORX -håndmaskiner og - verktøy.


Verktøysbatterier til Worx. Legg merke til at WORX WG169E.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg