fredag 19. mai 2017

Flex veggsliper

Flex giraff er perfekt for rask og støvfri sliping av gipsplateskjøter mm. Både til pussing på vegg og i taket. Slipehodet er fleksibelt slik at man alltid har. Flex WSE 5er en tak og veggsliper på hele 500w. WSE Vario Plus, Maskin for Ø225mm tak-og- veggsliper , Flex.


WST 7VV PLUS Teleskopisk giraffsliper, rondell. Skal igang med bygging av hus og lurte på om jeg skal gå for tilbudet. Skal sparkle alle boder, garasje og soverom selv. Maskiner og utstyr for overflatebehandling. Letthåndterlig slipemaskin som er perfekt til sliping av vegger og tak.


Er denne bra og noen som vet hva den koster og hvem som selger? FLEX OKAPI GSE5R Vegg og taksliper. Giraff tak- og veggsliper Tank med ribber.


Se vår nettside for ytterligere spesifikasjoner om produktet! Flex stativ til giraff tak og veggsliper. Flex slipemaskin for støvfri og rask sliping av tak og vegger, finner du hos Utleiesenteret.


Forventet inn på lager: Ubekreftet. Godta informasjonskapsler fra denne nettsiden. Dette nettstedet bruker cookies for å spore oppførselen din og for å forbedre opplevelsen på nettstedet Du kan. For grovsliping av betong, natursten, terazzo etc.


Perfekt avbalansering, lav vekt. LASER PRO SPOR DIAMANT NOBB. Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg! Slipepapir for Flex Vario-Giraff, original trekant.


Tipper Jula eller Ramirent er beste alternativ. Pass på at du får en med støvsugertilbikbling og støvsuger. Passer til veggsliper Mirka Miro 955.


Slipekloss 70x125mm, med støvutsug, hull gul Ergonomisk slipekloss med uttak for støvsuger. Pad Saver 75x100mm, hull - Grip Beskyttelsesplate som sparer platen bak. Hydraulikkagregat Les mer.


Den suger upp damm riktigt bra och slipar riktigt bra men säkert inte så effektivt som en Flex men duger bra för mig som glad amatör som har ett hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg