torsdag 25. mai 2017

Strikke sokker på rundpinne

Bredt utvalg av sokker på Stylight. Sokker med Blonder til Fest og Gøyale Ankelsokker til Hverdag. Når du skal strikke en mindre del rundt som en sokk eller mansjett,.


Legg opp med en rundpinne , flytt så halvparten av maskene over på en annen rundpinne. Det er ikke vanskelig å strikke to sokker samtidig, men det krever en god rundpinne , og at man er litt konsentrert de første omgangene, deretter går det av seg selv.

En rundpinne fungerer bedre enn to! Tror faktisk jeg vil vurdere denne metoden igjen, selv om det fortatt er litt tungvindt å dra maskene. Dette er et gammelt innlegg som er repostet på denne bloggen som jeg nå bruker.


Ikke mange bilder her, men har forklart hvordan jeg gjør det. Det er vel på mange måter praktisk å kunne strikke sokker på en rundpinne. Men mye styr med å dra den rundpinnen i posisjon hver halve omgang gjør at det ikke.


I denne DROPS video viser vi hvordan man strikker glattstrikk rundt på rundpinne. Legg opp, sett sammen og strikk rundt i glattstrikk på rundpinne.

Oppskrift på slitesterke damesokker. Det magiske er egentlig ikke så veldig magisk, alt. Lær å strikke sokker på minutter.


Sandnes Garn - Hvordan strikke boblemønster - Duration: 9:53. Magic Loop egner seg til mye. Det er godt å bli ferdig med begge sokkene samtidig. Dessuten er vi sikret samme.


Alt til trening - Fri frakt, fri retur - Sportamore - dagers åpent kjøp. Oppdag de nye sokker trendene på Stylight. Finn de seneste nyhetene inne mote på Gina Tricot. Alltid åpent kjøp i dager! Trinn 1: Bruk rundpinne Strikk en liten.


Her strikker vi to sokker på én pinne. Garntråden som det skal strikkes me er på den bakre pinnen, og du begynner å strikke på den fremre pinnen. Takk for at du deler, denne er morsom å strikke for en nybegynner på sokker.


Disse strikkepinnene er svært gode å strikke med.

Hver tykkelse har sin egen farge. Fargen på pinnen kan avvike fra fargen på pinnen. Strikk søtt sett til baby Omslagsjakke, lue og sokker FOTO:. Er det mulig å strikke på vanlige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg