fredag 9. mars 2018

Boltepistol stål

Maskinene er økonomisk og enkel å vedlikeholde. Kontakt oss for en nærmere leieavtale! Magasinert boltespikerpistol for stål mot stål montasje Se produktet.


Fester spiker og gjengebolter til betong og stål. Spesifikasjoner send forespørsel.

DeWalt 18V boltepistol 15° med børsteløs motor og 0Ah XR batterier. For bruk i betong og stål. Kan brukes til nesten alle applikasjoner og er den mest allsidige. Hilti for å feste stål til stål. Fester med og uten magasinspiker opptil mm lengde.


Dewalt DCN8gjør det samme. Boltepistol fra hilti til betong og stål.

Stålspikeren blir drevet inn i materialet ved hjelp av sprengkraften fra svartkruttpatroner. Egnet for metall gips skinnesystemer. AS Diamantboring Unicon er en frittstående forhandler av kvalitetsverktøy og produkter til fagfolk innen ulike håndtverksyrker. I vår butikk finner du et bredt. Bolter og spiker er laget av spesialstål og formet slik at de.


Hovedsaklig feste av stålprofiler, takplater til stål. Fester gjengebolter som brukes til gitterristfester. Uten magasin, for innfesting i betong og stål. Vi produserer verktøy som er bygget for å holde! Spikerpistol for direkte innfestning til betong og stål.


Senco spiker gaspistol til 90mm spyker selges med ladder og batte. Spitfire P3er en helautomatisk universal boltepistol for stål og betong med justerbar slagstyrke, innebygget støtdemper. Valgfritt valg av magasin- eller.


Justerbar slagstyrke, støtdemper, dreibart magasin. Meget viktig å følge,da himlinger faktisk har ramlet ned ved feil bruk av boltepistol !

DX 860-ENP boltepistol Det er viktig at. Batteridrevet boltepistol. Motek om den batteridrevne boltepistolen til feste i betong og stål. Bruksområder: tre mot betong, betongbjelkelag, stål - og trestendere, gitterrister, plater, forskalinger,.


Velkommen til nettbutikken. AS Nessemaskin har Norges største utvalg av redskap for stell av alle slags husdyr, og kan med rette kalles bondens supermarked.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg